0

Fun things to do with your cat in your 'kot'

26/11/2020 Katten

We hebben een lijstje gemaakt met wijze dingen om te doen met en voor jouw kat. 
Zo creëer je een nog hechtere band met jouw furry-friend.

Max_Jules_768x505

Om tijd door te brengen met je kat, hoef je je niet altijd moe te maken. Zo is een dutje één van de leukste dingen om samen met je kat te doen. Je kat slaapt gemakkelijk 16 uur per dag. Waarom dan niet gewoon samen onder een dekentje kruipen en liggen snoezen? Akkoord, we weten ook wel dat jij niet elke dag 16 uur slaap nodig hebt maar je kan bijvoorbeeld een interessant boek lezen terwijl je kat verder dut.

Genoeg geslapen, dan is het nu tijd voor actie :) :


Heb je zelf nog leuke tips laat het ons zeker weten :)

Cookies

Natuurlijk krijgen de katten in het café af en toe cookies. Maar ook u krijgt van ons een cookie, weliswaar digitale cookies. Wij maken gebruik van deze cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw voorkeuren te onthouden. Meer info kan u vinden in onze algemene voorwaarden.