0

Trooper

18/05/2023 DreamCATchers helpen

Hej, jij daar! Ja, jij!
Wist je dat je DreamCATchers ook kan steunen door online te shoppen?
En dit zonder dat je een eurocent extra moet uitgeven bovenop je aankopen?

Sponsors_blog_header_02

Voor de mensen die zeggen: “Ja, dat wist ik”, bedankt voor jullie steun! 

Voor de mensen die het horen donderen in Keulen, presenteren we jullie: TROOPER. Trooper? Wat is dat nu weer? Laten we het kort even uitleggen. Telkens jij iets online koopt en eerst via Trooper passeert, gaat er een deeltje van jouw aankoopbedrag naar de spaarpot van DreamCATchers.

Ongeveer 400 bekende en minder bekende webshops staan erop, dus door telkens eerst via TROOPER te passeren bij het online shoppen kan je onze poezen steunen. Gemiddeld 5 procent van je aankoopbedrag wordt gedoneerd aan DreamCATchers.

Hoe gebruik je Trooper? 

  • Via de website: 

Via de website https://www.trooper.be/ kan je zoeken naar jouw favoriete vereniging: DreamCATchers vzw. We raden je aan om de Trooperpagina van DreamCATchers op te slaan bij je favorieten zodat je niet bij iedere online aankoop weer op zoek moet gaan. Op die manier verschijnt onze Trooperpagina in de favorietenbalk van jouw browser en kan je het gemakkelijk terugvinden. 

Ontdek hier hoe je dit installeert in Firefox.

En hier hoe je dit installeert in Google Chrome


  • Link Trooper aan je bankapp(s): 

Als je van jezelf weet dat je zal vergeten om via de Trooper website te gaan, dan kan je jouw bank app opslaan op je smartphone in een mapje met de naam Trooper. Op die manier moet je altijd via Trooper passeren voor je online gaat betalen. 


  • Trooper-Icoon op je smartphone/tablet:

Maak een snelkoppeling naar de DreamCATchers Trooperpagina op jouw smartphone of tablet. Via deze link kom je te weten hoe je dat gemakkelijk kan doen: voor iPhone en voor Android.


Wil je nog een extraatje doen? Stimuleer zoveel mogelijk mensen in jouw omgeving om hetzelfde te doen. Alle kleine beetjes helpen ons om onze nieuwe locatie cat-friendly te maken. Jij bent alvast hartelijk bedankt dat je samen met ons Troopert.

Cookies

Natuurlijk krijgen de katten in het café af en toe cookies. Maar ook u krijgt van ons een cookie, weliswaar digitale cookies. Wij maken gebruik van deze cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw voorkeuren te onthouden. Meer info kan u vinden in onze algemene voorwaarden.