So(is) – geadopteerd

So(is) is geadopteerd.

Verhaal:

Sois werd afgestaan wegens een verhuis. Haar koffers waren al gepakt, maar Sois had een andere bestemming in gedachten. Ze is een sociale, maar ietwat verlegen kattin die niet kan wachten om haar koffers bij jou weer uit te pakken. Haar naam vonden we een beetje raar, dus hebben we het verkort naar So.

Karakter:

So is een lieve kat die supergoed kan opschieten met andere katten (ze is natuurlijk ook niets anders gewend). Ze is wel wat aan de bangere kant en bekijkt het liefst allemaal vanop afstand. 

Kwaliteiten:

Hoewel onze So een klein en fijn katje is, heeft ze een klok van een stem. Van zodra je haar hoort spinnen, zal je snel doorhebben dat ze je leuk vindt.

Favoriete ligpose:

Momenteel ligt So graag hoog en droog in de privékamer van de katten, alwaar ze onze living goed in de gaten kan houden. Maar een kartonnen doos vindt ze even leuk.

Favoriete speeltje:

So is nog een beetje lui. Als je met de hengel zwaait, zal ze die zeer aandachtig volgen, maar er achteraan lopen laat ze over aan de andere katten. Met onze vlinder hebben we al wat meer succes geboekt. So houdt het graag onvoorspelbaar.

Favoriete eten:

Al het lekkers gaat vlot binnen: nat, droog, al dan niet met medicatie,… noem maar op! Al mag ze wel een beetje meer eten. Maar dat zal naar de toekomst toe ongetwijfeld geen probleem zijn.

Knuffelroutine:

So houdt van knuffels, en ze zal er al snel a volonté op los spinnen. Arachnofoben zijn hierbij gewaarschuwd 🙂

Streken:

So vindt het niet leuk om opgepakt te worden (en dan bedoelen we niet gearresteerd, wat ze ook niet leuk zou vinden). Ze beslist gewoon liever zelf waar ze gaat of staat; gedragen worden is voor schootkatjes, vindt ze.

Ideale thuis:

So(is) is op zoek naar een prachtige, rustige villa die ze zich eigen kan maken. Liefst zonder kinderen of drukte. De buitenwereld laat haar verder koud. Andere katten mogen er zeker bij; hoe meer, hoe beter zelfs!

Gezondheidstoestand:

Tijdens de Gentse Feesten zit ze hier soms wel met een kater… Maar ja, wie niet?

 

Naam: Sois

Geslacht: kattin

Leeftijd: 1 jaar

Vzw: Dierenasiel Gent