Marie – geadopteerd

Marie is geadopteerd.

Verhaal:

Marie werd afgestaan aan het dierenasiel, waar ze werd opgevangen door een pleeggezin – en wat voor een! Ze ontfermden zich over de schuwe Marie tot die haar zelfvertrouwen kon vinden, en nu staat ze dus hier bij ons als een echte dame!

Karakter:

Marie lijkt aanvankelijk een schuwe poes, maar eenmaal ze door heeft dat je haar gewoon wilt aaien, gaat die staart vanzelf omhoog.

Kwaliteiten:

Marie is best een sociale kattin, maar dan wel enkel naar mensen toe. Andere katten zijn niet echt haar ‘cup of tea’. Gelukkig kun je ook nog iets anders drinken bij ons 🙂

Favoriete ligpose:

Bij het pleeggezin lag ze graag onder het bed. In het Kattencafé kiest ze voor de kartonnen doos: veilig, en vooral hoog en droog.

Favoriete speeltje:

Marie is een nieuwsgierige kattin. Ze zal direct een paar plekjes vinden in je huis waarvan jij niet eens wist dat daar een kat kon komen!

Favoriete eten:

Marie dineert niet graag in haar eentje; ze verwacht een tête-à-tête aan de eetbak. Daarbij verlangt ze heus niet dat je hetzelfde eet als zij, maak je geen zorgen. Maar als het aan haar lag, heeft ze toch het liefst jouw gezelschap er telkens bij.

Knuffelroutine:

Marie houdt wel van een knuffeltje. Ze zal ook gauw zelf de stap zetten om een kopje te komen vragen.

Streken:

Marie tatert al eens graag. Zeker als jij haar getater ook nog eens beantwoordt. Of er op die manier veel geschillen zullen worden opgelost kunnen we niet verzekeren, maar een antwoord zal je gegarandeerd krijgen.

Ideale thuis:

Voor Marie zoeken we een thuis waar ze op haar eentje kan zijn. Zo hoeft ze de aandacht niet te delen en wordt ze niet gestoord door andere showbeesten. Ook zouden we willen aanraden om haar binnen te houden, want zelfs met dat mooie weer is het nog altijd een ‘binnen best’!

Gezondheidstoestand:

Marie is gezond, al vinden we wel dat ze er een beetje mager bij loopt. Ze zou dus wel een paar leuke etentjes met jou kunnen gebruiken, zo leren jullie elkaar ook beter kennen.

Naam:  Marie

Geslacht: Kattin

Leeftijd: 3 jaar

Vzw: Dierenasiel Gent