Marie

Vanaf nu kan je mailen naar adopt@wearedreamcatchers.be om een afspraak te maken voor een adoptiegesprek. De adoptieprocedure kan je hier lezen.

Verhaal:

Marie was zwanger toen ze haar binnen brachten. Ze beviel in een pleeggezin van haar prachtige kroost van zes kittens. Nu heeft ze nog wat tijd nodig om de zwangerschapskilo’s kwijt te spelen, en die krijgt ze bij ons. Haar kittens hebben intussen allemaal een thuis gevonden, nu La Mama nog.

Karakter:

Deze lieve meid houdt wel van een knuffeltje. Ze is aanhankelijk, maar dan wel on her terms. Hoewel ze al mama is, speelt ze nog ontzettend graag. Met trots loopt ze met een gevangen prooi naar haar tipi.

Kwaliteiten:

Marie is misschien nog wat dik, maar het is de inhoud die telt, niet? Haar moederinstinct is zeker nog aan de orde en ze zal dus met liefde over jou willen waken.

Favoriete ligpose:

Voor Marie is de tipi een waarlijke tempel. Ze zou er dagen kunnen in slapen, en dat doét ze ook – waar ze overigens groot gelijk in heeft.

Favoriete speeltje:

Onze hengel is het favoriete speeltje voor veel van onze katten, en bij Marie is dat niet anders. Supersnel en met de grootste concentratie weet ze hem te strikken. Eenmaal gevangen, laat ze hem niet snel los. Marie loopt soms zelf met de hengel rond, zonder dat iemand hem bedient. Ook handig 🙂

Favoriete eten:

Marie is geen moeilijk etertje. Of het nu nat of droog is, het gaat allemaal even vlot naar binnen. Want de mama moet haar bordje leeg eten, anders gaat niemand van tafel! Bij nader inzien: misschien toch best niet op de tafel…

Knuffelroutine:

Een knuffeltje kan geen kwaad; hoe meer, hoe beter zelfs! Marie is een lieve dame die zich dan ook met plezier laat strelen. Soms is ze in een wispelturige bui en is het gepotel haar al gauw voldoende geweest. Haar rug is ook een beetje een no-go zone.

Streken:

Hoewel ze onze administratie net iets ingewikkelder maakt met haar naam (vorige Marie is nog maar net vertrokken), is het eigenlijk een superleuke meid. Andere kattenvriendjes houdt ze liever op afstand. Als die te dicht in de buurt komen, durft ze wel eens blazen.

Ideale thuis:

Een jong gezin dat nog wat met haar kan spelen, zou super zijn. Marie is niet zo dol op andere viervoeters, maar tweevoeters mogen er echt wel zijn voor haar.

Gezondheidstoestand:

Marie heeft nog wat problemen om haar kilo’s kwijt te raken, maar daar heeft ze nu dus alle tijd voor. Die zullen in no time weg zijn.

Naam: Marie

Geslacht: Kattin

Leeftijd: +/- 4 jaar

Vzw: Dierenasiel Gent