Dandy & Django – geadopteerd

Dandy & Django zijn geadopteerd.

Meter en peter: Van De Casteele Tania

Verhaal:

Hoewel ze geen familie zijn van elkaar, zijn deze twee schattige viervoeters wel onafscheidelijk. Django en Dandy zijn hun namen, en enkel door de lengte van hun vacht kan je ze uit elkaar houden. Hun vorige eigenaars hebben met spijt in het hart afscheid moeten nemen van hen, maar hun gouden krabpaal is nabij.

Karakter:

Deze twee zachtaardige knuffeltijgers houden van veel aandacht; echte showbeesten zijn het! Hun dagtaken: onafscheidelijk spelen, vechten en knuffelen en dat allemaal tot in de vroege uurtjes.

Kwaliteiten:

Deze twee fashion boys zijn een streling voor het oog! Tenminste, als ze zich niet met hun benen in de lucht aan het wassen zijn. Vooral Dandy ziet er na zo’n grondige likbeurt superelegant uit.

Favoriete ligpose:

Django en Dandy liggen graag in de living. Genietend van een royale portie aandacht tussen allemaal leuke mensen, wat kan je als kater nog meer wensen?

Favoriete speeltje:

Django volgt graag de hengel op de grond, maar aanvallen zit er (nog) niet in – dat hoeft ook niet altijd. Dandy daarentegen is véél te dandylike om te spelen; stel je eens voor dat zijn kapsel in de war zou raken!

Favoriete eten:

Samen dineren met deze twee heren is alles wat je maar kunt dromen van een dubbeldate!

Knuffelroutine:

Knuffels all the way, natuurlijk. Liefst smelten ze samen tot één grote bol haar die je bijna 24/7 kan strelen.

Streken:

Dandy durft al eens uithalen met zijn poot. Heel begrijpelijk natuurlijk, als je dreigt zijn haar in de war te brengen… Daarnaast durven onze twee heren wel eens eten te stelen of nog beter: SNOEPJES. Dus zorg ervoor dat je alles goed opbergt.

Ideale thuis:

Voor deze twee superschatjes zoeken we een thuis waar ze samen kunnen vertoeven. Een tuin is geen absolute must en kinderen mogen er ook zijn, maar liefst niet te jong.

Gezondheidstoestand:

Ze zorgen goed voor elkaar.

Naam: Django & Dandy

Geslacht: katers

Leeftijd: 5 jaar

Vzw: Kat Zoekt Thuis