Boo – geadopteerd

Boo is vrij voor adoptie. Je kan mailen naar adopt@wearedreamcatchers.be om een afspraak te maken. Neem zeker ook eens de adoptie procedure door.

Meter: Heidi De Dobbelaere

Meter: Sybil Barsamian

Verhaal:

Boo kwam doodleuk bij iemand binnen wandelen en ze viel meteen met de deur in huis want ze was hoogzwanger. Gelukkig kon ze terecht bij een opvanggezin waar ze in alle rust kon bevallen van 5 prachtige kittens. Eentje overleefde het helaas niet, maar de andere 4 vonden al snel een thuis. 

Karakter:

Boo is een lief maar eerder zenuwachtig katje. Ze is ook wel wat nieuwsgierig, zo zit ze graag eens voor het raam of kruipt ze op de hoge planken van onze catwalk. Het is een grote ‘floskont’ en zal dus al snel verliefd worden op je benen. Tenzij je natuurlijk op de grond ligt – dan wordt ze waarschijnlijk gewoon ineens verliefd op je hele lijf.

 

Kwaliteiten:

Wij denken dat Boo over een zesde zintuig beschikt. Ze schrikt namelijk nogal makkelijk. Misschien zien wij gewoon spoken, of is het net Boo die hen kan zien? Haar naam was dan wel beter “Boe” geweest! Ondanks haar houterig loopje slaapt ze wel als een rots, zoals het een kat past. Soms denkt ze ook dat ze kan praten, alleen jammer dat wij haar niet kunnen verstaan 🙂

Favoriete ligpose:

Boo kan je als het ware een design cat noemen, zo ligt ze graag in het midden van ons boekenrek. Mocht je niet weten dat het boekenrek in het kattencafé hangt dan zou je denken dat ze gewoon een prachtig kunstwerk is.

 

Favoriete speeltje:

Spelen doet ze enkel met haar “spookvriendjes”, soms heeft ze wel interesse in de hengel maar voorlopig blijft het nog bij kijken alleen.

Favoriete eten:

Boo heeft nog een talent, eentje waar de meesten van ons jaloers op zouden zijn. Ze kan namelijk superveel eten zonder dat ze ook maar een grammetje aankomt! Nu ja, ze is sowieso aan de tengere kant dus dat aandikken zal misschien nog komen, maar tot nu toe hebben we geen flauw idee waar ze al dat droogvoer blijft steken!

Knuffelroutine:

Boo geeft graag een kopje en zal ook al snel ronkend naast jou in slaap vallen. Op de schoot zien we haar nog niet, maar een warm en zacht bolletje wol dat naast jou in de zetel in slaap valt is voor velen onder ons toch al een beetje heaven on earth!

 

Streken:

Omdat Boo minder ‘te poot’ is kan ze al eens een pootje verkeerd zetten, wat kan resulteren in een valpartij. Als je natuurlijk je hele verzameling porselein op tafel hebt uitgestald zal het resultaat niet zo leuk zijn (tenzij je van mozaïek houdt, dan is Boo echt wel een aanrader)! Je zult ons niet horen zeggen dat ze alles verwoest wat los of vast zit, maar omdat ze dus niet zo stevig op haar poten staat, is het wel opletten geblazen.

Ideale thuis:

Voor Boo zoeken we een rustige thuis, waar ze veilig op ontdekking kan gaan en naast jou in de zetel in slaap kan vallen. Bij voorkeur zonder honden in de buurt die op haar jagen of stoere muizen die haar pogen te vangen – al komt dat laatste nu ook weer niet zo vaak voor :-). Ze is stressgevoelig, dus als jouw thuis een oase van rust is, is dat perfect voor haar.

 

Gezondheidstoestand:

Boo heeft een beetje een “funny walk”. De dierenarts weet ook nog niet exact wat er scheelt: er wordt gedacht in de richting van ataxie maar dan in een lichte vorm. Verder onderzoek is prijzig en aangezien Boo geen last heeft van het probleem, vinden we dit momenteel niet nodig. Boo ligt er alleszins niet wakker van, beter nog: zoals altijd slaapt ze er zich goed doorheen!

 

Naam: Boo

Geslacht: Kattin

Leeftijd: +- 3 jaar

Vzw: Dierenasiel Gent